Voorzijde Groot Bijstervelt

Het Koetshuis

Op de plaats van de vroegere Oostvleugel van het Klooster bevindt zich het Koetshuis. Het gebouw staat via een glazen doorgang met het Klooster in verbinding. Het Koetshuis is voorzien van 35 appartementen. Hier kunt u gebruikmaken van zorg op afroep of de zorghotelfunctie. 

lopende mensen

Herstellen na een opname

Veel van onze gasten begeleiden we bij herstel na ontslag uit het ziekenhuis. Met gerichte begeleiding van onder meer een fysiotherapeut werkt u actief aan uw herstel. Met als doel zelfstandig kunnen functioneren en de draad van uw leven weer kunnen oppakken.

als het thuis even niet gaat

Als het thuis even niet gaat

Als de zorg die u nodig heeft tijdelijk niet thuis te organiseren is, dan kan uw (huis)arts u verwijzen naar Herstelzorg Nederland voor een zogeheten Eerstelijnsverblijf (ELV). Onze zorgprofessionals helpen u stap voor stap richting zelfstandigheid, zodat u weer veilig terug naar huis kunt.

Neem contact op voor meer informatie

kamer klooster

Zorghotel

Ook zonder indicatie van uw (huis)arts bent u van harte welkom om bij ons te herstellen of aan te sterken. Op onze bijzondere locaties bent u even helemaal weg, zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Onder begeleiding van een huisarts, verpleegkundigen, paramedici en zorgmedewerkers werkt u aan het behalen van uw doelen.

Geitenkaassalade ingezoomd

Culinair genieten

Op het gebied van eten en drinken werken wij samen met Hutten uit Veghel. Hun expertise in het hoge segment catering en enorme ervaring met zorginstellingen liggen hieraan ten grondslag. De kernwoorden op dit vlak zijn vers, kwalitatief en flexibel.

Van een uitgebreid ontbijtbuffet en smakelijke lunch tot heerlijke verse maaltijden bereid door de koks van Hutten in onze eigen keukens. Dagelijks een divers aanbod! 

Ook familieleden en overige gasten van bewoners en gasten zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Maaltijden kunnen desgewenst ook in het eigen appartement worden geserveerd. Natuurlijk wordt rekening gehouden met alle wensen en eventuele dieeteisen van de bewoners. Onze medewerkers maken van een gewone dag een bijzondere dag!

Marlou van Nuenen fotograaf Sven Scholten Marlou van Nuenen

Neem contact op met Domus Valuas

Heeft u vragen over de service- en dienstverlening binnen het Klooster of het Zorghotel van Landgoed Groot Bijstervelt?

Dan kunt u contact opnemen met Marlou van Nuenen van Domus Valuas via 0499-725 500 of receptie@grootbijstervelt.nl.