ontzorgd wonen zorg met aandacht

Zelfstandig wonen

De Residentie biedt plaats voor personen met een eventuele lichte of beginnende zorgvraag óf waarvan de partner woont in een zorgwoning op het landgoed. Vitale ouderen kunnen hier zelfstandig én ontzorgd wonen met hulp op afroepbasis wanneer het nodig is. Als uw zorgvraag verandert, zijn er diverse mogelijkheden, zodat wonen op Landgoed Groot Bijstervelt mogelijk blijft. Door deze woon-/zorgformule kunnen echtparen met verschillende zorgindicaties samen blijven wonen. Dé ideale plek wanneer u overweegt om wat kleiner te gaan wonen zelfs als u nog geen zorg nodig heeft. De Residentie 4

Appartementen

De Residentie heeft 22 reguliere woningen. De appartementen zijn luxe, ruim en voorzien van moderne faciliteiten. Vanuit de kamers kijkt u uit op het park en het prachtige kloostergebouw. Het landgoed heeft een park, brasserie en kapel. Hier kunt u genieten van een ontspannende wandeling, een heerlijke maaltijd of prachtige muziek.


Plan een bezichtiging

appartement residentie

Verhuur gestart - Kom kijken!

De verhuur van de appartementen is gestart. Regelmatig zijn er kijkdagen zodat u op persoonlijke en rustige manier de appartementen kunt bekijken. Wilt u meer weten over het wonen in de Residentie, de huurprijzen of de mogelijkheden op het Landgoed Groot Bijstervelt? Bekijk dan hieronder de digitale woongids. Ontvangt u liever een gedrukt exemplaar of wilt u zich aanmelden voor een kijkdag? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk hier de woongids

Moniek van Beers Moniek van Beers

Neem contact op met de makelaar

Wilt u meer informatie over het wonen in de Residentie? Of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met Moniek van Beers van Lelieveld Makelaardij uit Oirschot.

U kunt Moniek bereiken via het telefoonnummer 0499 577 400 of per mail
moniek@lelieveldmakelaardij.nl