ontzorgd wonen zorg met aandacht

Zelfstandig wonen

De Residentie biedt plaats voor personen met een eventuele lichte of beginnende zorgvraag óf waarvan de partner woont in een zorgwoning op het landgoed. Vitale ouderen kunnen hier zelfstandig én ontzorgd wonen met hulp op afroepbasis wanneer het nodig is. Als uw zorgvraag verandert, zijn er diverse mogelijkheden, zodat wonen op Landgoed Groot Bijstervelt mogelijk blijft. Door deze woon-/zorgformule kunnen echtparen met verschillende zorgindicaties samen blijven wonen. Dé ideale plek wanneer u overweegt om wat kleiner te gaan wonen zelfs als u nog geen zorg nodig heeft. De Residentie 4

Appartementen

De Residentie heeft 22 reguliere woningen. De appartementen zijn luxe, ruim en voorzien van moderne faciliteiten. Vanuit de kamers kijkt u uit op het park en het prachtige kloostergebouw. Het landgoed heeft een park, brasserie en kapel. Hier kunt u genieten van een ontspannende wandeling, een heerlijke maaltijd of prachtige muziek.


Plan een bezichtiging

appartement residentie

Meer weten over de verhuur?

De verhuur van de appartementen verloopt via Lelieveld Makelaardij. Maak een afspraak en kom kijken, zodat u op persoonlijke en rustige manier de appartementen kunt bezichtigen. Wilt u meer weten over het wonen in de Residentie of de mogelijkheden op het Landgoed Groot Bijstervelt? Bekijk dan hieronder de digitale woongids. Ontvangt u liever een gedrukt exemplaar of wilt u meer informatie over beschikbare appartementen? Neem dan contact op met Lelieveld Makelaardij. 

Op dit moment zijn alle appartementen verhuurd, maar u kunt zich aanmelden voor de wachtlijst via de makelaar.

Bekijk hier de woongids

zwanenburg groot bijstervelt

In het kort:

 • Unieke ligging
 • Omgeven door groot park, u wandelt zo de tuin in
 • Het gebouw is goed toegankelijk voor minder valide mensen
 • Lift en intercom zijn aanwezig
 • Eigen berging voor bijv. fietsen
 • Zorgalarming aanbrengen is mogelijk, maar niet standaard
 • De Residentie is duurzaam ontworpen en wordt verwarmd met een warmte/
  koude-systeem
 • Alle woningen zijn voorzien van een eigen elektra- en watermeter
 • Alle woningen worden verwarmd met vloerverwarming
 • Kleinschalig en sfeervol
overzicht etage

Bekijk hier de appartementen

Wilt u zich voordat u een kijkje komt nemen, inlezen in alle mogelijkheden? Dat kan. U downloadt heel eenvoudig de woongids van de Residentie hieronder. Ook ziet u hiernaast een dwarsdoorsnede van een volledige etage en hieronder twee plattegronden van appartementen. Informeer voor de huidige beschikbaarheid bij Lelieveld Makelaardij. 

appartement 2 voorbeeld residentie

voorbeeld appartement Residentie

Moniek van Beers Moniek van Beers

Neem contact op met de makelaar

Wilt u meer informatie over het wonen in de Residentie? Of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met Moniek van Beers van Lelieveld Makelaardij uit Oirschot.

U kunt Moniek bereiken via het telefoonnummer 0499 577 400 of per mail
moniek@lelieveldmakelaardij.nl