Voorzijde Groot Bijstervelt

Het Klooster

Met de komst van de paters Montfortanen begin twintigste eeuw werd het kasteel een klooster. De paters breidden het gebouw en het park uit tot de huidige omvang. Momenteel ondergaat het Klooster, het centrale gebouw, een grondige verbouwing. Hier zijn 28 appartementen beschikbaar voor mensen met dementie en somatische klachten. Valuas Zorggroep is hier de zorgleverancier.

Zorgaanbod | Het Klooster

De Residentie 2

Het Koetshuis

De oostvleugel bevindt zich rechts naast het Klooster en staat via een glazen doorgang met het Klooster in verbinding. Dit gebouw draagt de naam 'Het Koetshuis' en bestaat uit 35 hotelkamers. Gasten kunnen gebruikmaken van zorg op afroep of de zorghotelfunctie. Valuas Zorggroep is hier de zorgleverancier.

Zorgaanbod | Het Koetshuis

De Residentie 4

De Residentie

De Residentie ligt vanuit de Montfortlaan bekeken achter het Klooster en het Koetshuis. De Residentie bestaat uit 22 reguliere woningen met een extramurale zorgfunctie. Speciaal voor personen met een lichte- of beginnende zorgvraag of wiens partner woonachtig is in een zorgwoning op het landgoed. Door deze woon-/zorgformule kunnen echtparen met verschillende zorgindicaties samen blijven wonen. 

Zorgaanbod | De Residentie

Kapel in de natuur

De Kapel & De Brasserie

De Kapel ligt links naast het Klooster. De Kapel heeft een multifunctionele bestemming. Zo is de Kapel te huur voor vieringen, bruiloften of overige evenementen. Middelgrote evenementen met lichte muziek, recepties, vergaderingen of bedrijfsborrels behoren tot de mogelijkheden. 

De Kapel is geschakeld met Brasserie Montfort, waardoor u kunt gebruikmaken van de horecadienstverlening.