awdwadwadwadwadwa
Toekomstig beeld Groot Bijstervelt 2

Het Klooster

Met de komst van de paters Montfortanen begin twintigste eeuw werd het kasteel een klooster. De paters breidden het gebouw en het park uit tot de huidige omvang. Momenteel ondergaat het Klooster, het centrale gebouw, een grondige verbouwing. Hier realiseren we 28 zorgwoningen voor personen met een psychogeriatrische (PG) zorgvraag, waarvan 10 bestemd voor personen met een beginnende PG vraag. Valuas Zorggroep is hier de zorgleverancier.

Zorgaanbod | Het Klooster

Toekomstig beeld Groot Bijstervelt 3

Het Koetshuis

De oostvleugel bevindt zich rechts naast het Klooster en staat via een glazen doorgang met het Klooster in verbinding. Dit gebouw draagt de naam 'Het Koetshuis' en bestaat uit  16 appartementen. Gasten kunnen gebruikmaken van zorg op afroep of de zorghotelfunctie. Valuas Zorggroep is hier de zorgleverancier.

Zorgaanbod | Het Koetshuis

Toekomstig beeld 4

De Residentie

De Residentie ligt vanuit de Montfortlaan bekeken achter het Klooster en het Koetshuis. De Residentie bestaat uit 22 reguliere woningen met een extramurale zorgfunctie. Speciaal voor personen met een lichte- of beginnende zorgvraag of wiens partner woonachtig is in een zorgwoning op het landgoed. Door deze woon-/zorgformule kunnen echtparen met verschillende zorgindicaties samen blijven wonen. 

Zorgaanbod | De Residentie

Buitenkant Montfortkapel

De Kapel & De Brasserie

De Kapel ligt links naast het Klooster. Na de renovatie krijgt de Kapel een multifunctionele bestemming. Zo kunt is de Kapel te huur voor vieringen, bruiloften of overige evenementen. Middelgrote evenementen met lichte muziek, recepties of bedrijfsborrels behoren tot de mogelijkheden. 

Later opent ook de Brasserie. De Brasserie zorg voor de catering van evenementen in de Kapel.