Terugblik informatieavond

03 december 2019

We blikken terug op de eerste informatieavond van Groot Bijstervelt.

Bouwontwikkelingen, wonen, zorg en werken

Op donderdagavond 28 november organiseerde Groot Bijstervelt haar eerste informatieavond. We blikken terug op een geslaagde avond met een hoge opkomst. 

Programma
Iets na vijven trapte Cor van Beers de avond af met een presentatie over het Landgoed Groot Bijstervelt. Na een korte uitleg over de indeling van het terrein werden kort de verschillende woon-/zorgconcepten toegelicht. Ook de Kapel en het Restaurant kwamen aan bod. Daarna werden alle aanwezigen uitgenodigd om de informatiestands te bezoeken. 

Tijdens de informatiemarkt konden bezoekers vragen stellen aan de zorgleveranciers en de verhuurders van de appartementen. Ondanks de drukte hebben we ons best gedaan iedereen te woord te staan. Ook was er gelegenheid om een persoonlijk gesprek aan te vragen of een open sollicitatie in te dienen. 

Informatieavond gemist?
Kon u er onverhoopt niet bij zijn, en zou u toch graag meer willen weten? Of was u aanwezig en heeft u door de drukt niemand kunnen spreken? Neem dan contact met ons op via info@grootbijstervelt.nl of bekijk de overige contactgegevens op onze website