Boek nu een rondleiding over Landgoed Groot Bijstervelt

14 juli 2021

Duik in de geschiedenis van Landgoed Groot Bijstervelt.

Wij zijn zeer verheugd te mogen melden dat het mogelijk is om deel te nemen aan rondleidingen over Landgoed Groot Bijstervelt. De rondleidingen worden gegeven door Arno van de Schoot, Wim van de Biggelaar of Toon Schilders. Zij vertellen over de historie van de gebouwen en de voormalige bewoners en hebben leuke wetenswaardigheden voor u in petto.

Een mooie tour vol wetenswaardigheden!

De rondleidingen duren ruim een uur en vinden plaats in kleine groepjes. Bekijk voor het meest actuele rondleidingsdagen het overzicht bij de agenda items op onze website.  De rondleiding start om 11.00 uur vanaf Brasserie Montfort en duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur.

Smakelijk arrangement

Het is mogelijk om bij de rondleiding een smakelijk arrangement af te nemen.  U kunt hierbij kiezen uit koffie met gebak vooraf óf een rondleiding met als afsluiting een lunchgerecht. Het lunchgerecht is een 12-uurtje, bestaande uit een klein kopje soep, twee boterhammen met carpaccio en een kroket. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide af te nemen. 

Arrangement 1:
Koffie met gebak + rondleiding | 7,50 euro

Arrangement 2:
Rondleiding + lunchgerecht | 15,00 euro

Arrangement 3:
Koffie met gebak + rondleiding + lunchgerecht | 22,50 euro


Interesse in een rondleiding of een smakelijk arrangement?
Reserveer een rondleiding met een eventueel aanvullend arrangement via info@brasseriemontfort.nl of bel met 06 469 30 782.

Graag tot snel op Landgoed Groot Bijstervelt!