Ontwikkelingen rondom de Residentie

09 december 2019

Graag brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Residentie.

Graag brengen wij u op de hoogte van enkele ontwikkelingen rondom de Residentie. 

Ontwikkelingen
Landgoed Groot Bijstervelt is in beheer door Groot Bijstervelt B.V. Na de start van het project zijn Valuas Zorggroep en Ontzorgd Wonen Nederland aangetrokken voor het leveren van zorg en het verhuren van de appartementen. Door omstandigheden hebben wij afscheid moeten nemen van Ontzorgd Wonen Nederland. De verhuur van de appartementen hebben we hierdoor in eigen beheer genomen. De contactpersoon voor de Residentie is vanaf heden Bianca van Veen. 

Nu wij de verhuur van de appartementen in eigen beheer nemen, werken wij achter de schermen hard om alles hiervoor gereed te krijgen. Zo maakten we onlangs een algemene brochure voor de Residentie waarin u een overzicht van de appartementen treft. Deze brochure kunt u hier bekijken

Huurprijzen
Inmiddels zijn de huurprijzen bekend en deze variëren per appartement. Mocht u geïnteresseerd zijn in een woning in de Residentie, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Bianca van Veen via 06 1219 8037.

Woongids
Op dit moment werken wij eraan om alle informatie rondom de appartementen van de Residentie inzichtelijk te krijgen. Gedetailleerde informatie over servicekosten, huur en appartement details bundelen we in een uitgebreide woongids die rond de jaarwisseling gereed zal zijn. 

Zijn er tussentijds vragen? Neem dan contact met ons op.