Eerste paal geslagen

19 december 2018

Op 19 december 2018 sloegen we de eerste paal. Een letterlijke mijlpaal waarmee de bouw van het levensloopbestendige zorgcomplex Groot Bijstervelt officieel is gestart.

Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot kent een rijke historie. En aan die historie voegen we stap voor stap en nieuw hoofdstuk toe. Want in 2019 ontpopt zich hier langzaam een levensloop bestendig zorgcomplex. Een zorgcomplex waar ouderen met dementie of een zorgvraag kunnen verblijven. Maar ook mensen die behoefte hebben aan herstelzorg, kunnen hier terecht. Waardigheid en ontzorgd wonen staan centraal. 

Landgoed Het landgoed kenmerkt zich door een prachtige natuur. Eeuwenoude bomen sieren het terrein. Te midden hiervan staan het kasteel en de kapel. Deze gebouwen ondergaan momenteel een complete renovatie. En met het slaan van de eerste paal startte ook de bouw van het Koetshuis en de Residentie officieel. 

Samenwerking VB2 vastgoed ontwikkelt dit landgoed in opdracht van Groot Bijstervelt BV. Een prachtige samenwerking die goed in de portefeulle van VB2 vastgoed past.